Vrijwilligers gezocht

Alleen kun je niets, je moet het samen doen. Het liefst doen we dit samen met jou!

Vrijwilligers zijn essentieel voor onze vereniging. De vereniging, dat zijn we samen! Bijna alles wat er gebeurt, wordt gedaan door vrijwilligers! De organisatie van activiteiten, het runnen van de club, toernooien, parkonderhoud, de kantine, het organiseren van de competitie, van alles en nog wat!Je doet iets met en voor elkaar en dat is super gezellig. De een doet iets meer, de ander iets minder, da’ s helemaal niet erg, het is logisch want niet iedereen heeft evenveel tijd! 

Wil jij je inzetten voor onze fantastische vereniging? Één van onderstaande functies is vast iets voor jou!

Parkonderhoud Ben je graag buiten en lekker bezig? Dan is dit de ideale functie. Samen met Piet , Jan, Mieke, Wilma en Riny draag je zorg voor de groenvoorziening, banen en klein onderhoud op en rondom het tennispark. Natuurlijk hoort een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie ook tot de werkzaamheden! Je bent van harte welkom op vrijdags te komen helpen tussen 9.30 – 12.00 uur.

 Jeugd commissie de jeugd heeft de toekomst! Wij zoeken mensen die tijdens activiteiten, zoals jeugdtoernooien of promotie op scholen, willen bijspringen ter ondersteuning van de jeugdcommissie.  De Jeugdcommissie organiseert alle activiteiten rondom de tennisjeugd.  Naast alle vaste tennisactiviteiten zorgt de Jeugdcommissie ook voor allerlei andere leuke acties op poten te zetten, zoals leer je tennis kennissen kennen, Beat the parent toernooi. De tijden en dagen zijn erg wisselend en gaan altijd in overleg.

Heb je vragen en/of ideeën of lijkt het je leuk activiteiten voor de jeugd te organiseren of daarbij te helpen, laat het ons weten!

Activiteitencommissie, Gezelligheid kent geen tijd ;)

De activiteitencommissie houdt zich bezig met alle niet of minder tennis gerelateerde activiteiten zoals de Feestavond, Surprisebbq, nieuwjaarsborrel of het organiseren van stratentoernooi . Als lid van de activiteitencommissie heb je dus een heleboel vrijheid om leuke dingen te organiseren voor alle leden van de club en kun je je creatieve geest de vrije loop laten!

We zijn nog opzoek naar een aantal mensen dus als het je een leuk idee lijkt om evenementen te organiseren naast het tennissen, aarzel niet en laat het ons weten!

Vrijwilligerswerk is ook leuk! Spreekt dit jou aan of wil je graag iets anders doen voor de vereniging? Twijfel je nog ergens over? Heb je nu geen tijd maar later in het jaar misschien wel? Laat dan van je horen!. Alle hulp is welkom!

❤️Wil jij ook een steentje bijdragen?  Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar [email protected]