Competitie spelen

Voor de senioren is er de voorjaars- en najaarscompetitie waarbij er op verschillende dagen diverse soorten competitie gespeeld wordt. Daarnaast zijn er competitievormen zoals de 8/9-competitie (donderdagavond of zondagmiddag) voor beginnende tennissers.

Meedoen

Wil je zelf meedoen of heb je zelfs al een team bij elkaar weten te regelen, mail dan naar de de verenigingscompetitieleiders (VCL) genoemd: [email protected]. Op de site en Clubapp volgt enige tijd voor de start van de competities een aparte melding wanneer je je kunt inschrijven.

Najaarscompetitie 2023

Je kunt je te tot en met 1 juni inschrijven voor de KNLTB najaarscompetitie. De najaarscompetitie start donderdag 14 september 2023.   Je kunt je inschrijven tot en met 1 juni, met ten minste vier/vijf spelers per team.  Stuur een mail met je naam en bondsnummer naar [email protected]

  • Je kunt je ook individueel opgeven, dan kijkt de verenigingscompetitieleider (VCL) of er mogelijkheden zijn om je bij een team te plaatsen.

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de competitie. Zo kun je spelen op de vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag. In een heren, dames of juist in een gemengdteam. Er zijn ook variaties in de te spelen partijen: herendubbel (HD), damesdubbel (DD), gemengddubbel (GD) al dan niet singles; zie HE (herenenkel) en DE (damesenkel). Tot slot is er ook nog keuze in leeftijdscategorie├źn; bijvoorbeeld 17+ of 35+. Bekijk alle verschillende variaties en mogelijkheden op

speeldata-knltb-najaarscompetitie-2023.pdf (centrecourt.nl)
2023 - Aanbod voorjaarscompetitie - Senioren.indd (centrecourt.nl)