Competitie spelen

Voor de senioren is er de voorjaars- en najaarscompetitie waarbij er op verschillende dagen diverse soorten competitie gespeeld wordt. Daarnaast zijn er competitievormen zoals de 8/9-competitie (donderdagavond of zondagmiddag) voor beginnende tennissers.

Meedoen

Wil je zelf meedoen of heb je zelfs al een team bij elkaar weten te regelen, mail dan naar de de verenigingscompetitieleiders (VCL) genoemd: [email protected]. Op de site en Clubapp volgt enige tijd voor de start van de competities een aparte melding wanneer je je kunt inschrijven.

Voorjaarscompetitie 2023

Je kunt je te tot en met 30 december 2022 inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie. De voorjaarscompetitie start vrijdag 31 maart 2023.   Je kunt je inschrijven met onderstaan inschrijfformulier tot en met 30 december, met ten minste vier/vijf spelers per team.  Dit formulier mail je naar [email protected]

  • Op de vrijdagavond wordt er net zoals het voorafgaande jaar, om de week gespeeld.
  • Je kunt je ook individueel opgeven, dan kijkt de verenigingscompetitieleider (VCL) of er mogelijkheden zijn om je bij een team te plaatsen.

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de voorjaarscompetitie. Zo kun je spelen op de vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag. In een heren, dames of juist in een gemengdteam. Er zijn ook variaties in de te spelen partijen: herendubbel (HD), damesdubbel (DD), gemengddubbel (GD) al dan niet singles; zie HE (herenenkel) en DE (damesenkel). Tot slot is er ook nog keuze in leeftijdscategorieën; bijvoorbeeld 17+ of 35+. Bekijk alle verschillende variaties en mogelijkheden op ‘voorjaarscompetitie mogelijkheden 2023.pdf (centrecourt.nl)’.

Speel data voorjaarscompetitie 2023.pdf (centrecourt.nl)
Voorjaarscompetitie mogelijkheden 2023.pdf (centrecourt.nl)

Invulbestand Teams Voorjaarscompetitie 2023.xlsx