Trainingen/lessen

Wil je graag leren tennissen? Of kan je al tennissen, maar wil je je tennisspel verbeteren? Dat kan allemaal op ons sportpark. Bij TV Vierlingsbeek worden de tennislessen verzorgd door Dorien van der Baan

Lessen zijn alleen beschikbaar voor leden van TV Vierlingsbeek op maandag tussen 17.00 en 22.00 uur. We starten op maandag 25 maart 2024 met de eerste lescyclus.

Tijdens tennisles leer je in een groepje alle basistechnieken van de slagen van tennis, tennistechnieken en de spelregels. Tennisles wordt meestal gegeven in groepen van 4 tot 8 personen en je wordt ingedeeld op basis van jouw ervaring, dus ook voor starters. Het sociale aspect speelt ook een belangrijke rol. Gezellig na de les nog wat drinken en napraten in de kantine, samen vrijspelen, meedoen de voorjaars- en najaarscompetitie en de vele interne toernooitjes zorgen hiervoor. 

Lessen in lente, zomer, herfst en winterseizoen

De tennislessen in het seizoen bestaan uit een serie van 10 lessen (voorjaar)  en een serie van 12 lessen (najaar). In de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. Een lesuur duurt 60 min waarvan 10 min inspeeltijd en evt warming-up en 50 min zuivere lestijd. Bij de groepslessen word je ingedeeld naar niveau.     

Kosten tennislessen

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen? Neem gerust contact op met Willem van Buytene via mail naar [email protected] of bel 06-10417970