Lid worden?

Wat leuk dat je wil gaan tennissen! Als je lid wordt bij TV Vierlingsbeek, word je ook meteen lid van de KNLTB en maak je deel uit van een groot netwerk. Wanneer je lid wordt betaal je contributie en ontvang via TV Vierlingsbeek een ledenpas en een bondsnummer. Daarmee krijg je toegang tot veel voordelen.

  • Professionele tennisleraren
  • Toegang tot de KNLTB competities
  • Toegang tot het KNLTB toernooiaanbod
  • Snel en makkelijk je wedstrijdresultaten bekijken (ranglijst en DSS) via MijnKNLTB
  • ClubApp met al het nieuws van jouw vereniging
  • En heel veel gezelligheid

Vul online je aanmeldformulier in (upload een foto). Je hebt keuze uit meerdere soorten lidmaatschap.

Klaar voor de start!

Om te starten met tennis heb je niet zoveel nodig. Er zijn een aantal benodigdheden die handig zijn om aan te schaffen, zoals een tennisracket, schoenen en ballen. Daarmee kan je al van start.

Als je lid wordt van een vereniging schrijf je je ook vaak in voor tennisles. Je leert alleen, of in een groepje de basistechnieken van de slagen van tennis. Naast trainen kan je vrij spelen of meedoen aan clubactiviteiten, zoals Switch4fun of Suprise toernooi. Dit zijn leuke actviteiten voor leden in verschillende samenstellingen onderlinge wedstrijdjes spelen. Hierdoor maak je eenvoudig kennis met andere leden van de vereniging.

Wanneer je gaat vrij spelen, spreek je met één of meerdere mensen af om te gaan tennissen. Via het (online) afhangbord hangen jullie een baan af om samen te tennissen.