KOFFIE, BIERTJE, WIJNTJE & HEEL VEEL GEZELLIGHEID!

30 december 2021


WIE WIL DIT NU NIET!
Beste tennisleden, met name seniorleden, de afgelopen 2 jaar was een periode van steeds wisselende regels, alles ingegeven door covid-19. Dat heeft meerdere malen er voor gezorgd dat wij ons schema van de kantinediensten hebben moeten wijzigen. Dat vind niemand leuk. Wij als bestuur vinden het ook heel vervelend want achter dat verschuiven zit een hoop werk.
Jaren geleden is een systeem ingesteld door het toenmalige bestuur dat iedereen, leden vanaf 21 jaar, kantinediensten moet draaien. Tevens werd bepaald dat daarvoor een bijdrage betaald werd. Deze bijdrage kreeg men op het einde van het jaar terug naar rato diensten gedraaid. Leden konden ook aangeven dat ze geen kantinedienst wilde draaien. Het verplichten had indertijd niet de voorkeur van het bestuur.
Dit systeem heeft altijd goed gewerkt, maar nu staan wij als bestuur voor een grote opgave.  Wij hebben met het huidige aantal seniorleden, dat kantinedienst wil draaien, onvoldoende mensen om de jaarplanning rond te krijgen. Daarbij zelfs uitgaande van 4 diensten per lid.
Wij willen heel graag dat de kantinedienstregeling volledig ingevuld is, zodat we, zoals altijd, de deur van onze kantine open kunnen zetten en een ieder gebruik kan maken van de kantine.
Wij doen een zeer dringend verzoek aan alle seniorleden (vanaf 21 jaar) om kantinedienst te draaien.
Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat het invullen van het rooster, via internet, gemakkelijker wordt. We gaan een instructieavond organiseren zodat je weet wat de kantinedienst inhoudt. Je staat er niet alleen voor als je kantinedienst draait, er zijn altijd leden die je willen helpen als je vragen hebt.
Wij verwachten dat iedereen 4 diensten invult. Natuurlijk mag je meer diensten invullen tot een max van 8. De vergoeding is dan ook naar rato gedraaide diensten.
Door de huidige coronamaatregelen weten we nog niet wanneer de kantine weer open kan. We laten jullie dat zo snel mogelijk weten, wanneer de regelgeving dit toelaat.

Met jouw hulp blijft onze kantine open!

Met meer vrijwilligers zijn we als vereniging veel minder kwetsbaar. Door jezelf aan te melden als vrijwilliger kunnen we de continuïteit van de kantine beter en makkelijker organiseren. Geef je dus nu op!

Mail naar [email protected]

Dankjulliewel! Bestuur TV Vierlingsbeek


Met sportieve groet, Bestuur TV Vierlingsbeek

Nieuwscategorieën